dimarts, 6 de novembre del 2007

Pregunta de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) sobre l’estat de conservació de diferents equipaments del barri del Canal

Des de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Molins de Rei hem pogut constatar, acompanyats per l’Associació de Veïns i Veïnes del Canal, que l’estat de conservació d’alguns equipaments no és precisament el més idoni.

El Centre Comunitari Pont de la Cadena, de caràcter municipal, està en un estat lamentable. Les persianes de fusta fa molta anys que no es pinten i el guix del sostre exterior es cau literalment, amb el perill que això comporta.

El Parc Pont de la Cadena també està bastant degradat. Les caixes elèctriques estan obertes, lloc per on surten rates. Les totxanes de la plaça es defan amb el dit per falta de manteniment amb hidrofugant. Les plaques de pedra artificial dels seients també es trenquen per falta de manteniment. Les palmeres es moren per falta d’aigua.

És de tothom sabut que un manteniment periòdic sempre representa una mesura d’estalvi a llarg termini ja que quan l’estat de degradació és molt alt els costos es disparen. Per tot això des de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) demanem a l’equip de govern que potenciï una política de manteniment períodic dels equipaments municipals i preguntem:

1- Té previst l’equip de govern alguna actuació d’urgència per reparar aquests desperfectes?