dimarts, 26 de febrer del 2008

El Comitè d’empresa i la Junta de personal de l’Ajuntament de Molins de Rei informen:

En relació a la modificació de la Relació de llocs de treball que es porta a aprovació al Ple del mes de febrer i que ha estat aprovada inicialment en sessió Plenària del 23 de gener del 2008 i definitivament el dia 19 de febrer de 2008:

- En relació al lloc 101002 Administratiu/va ocupat per una funcionària de carrera el qual es porta a Ple del dia 27 de febrer amb la proposta d’amortització del lloc.- Exposem que aquesta part sindical no ha estat consultada en el marc de la comissió de valoració de llocs de treball i per tant no estem d’acord en l’amortització unilateralment d’un lloc de treball ocupat.

- En relació al lloc 101003 creació Assessor/a Gabinet d’alcaldia dotat en amb sou anual de 46.200€ (3.300 € mensuals) personal de confiança. Reiterem que no ha estat negociat aquest nou lloc de treball en el marc citat anteriorment. La part sindical no pot acceptar la creació d’un nou lloc de treball de confiança a càrrec del capítol 1, tenint en compte que estem en un procés de negociació col·lectiva. Els càrrecs de confiança a les llistes electorals no a la Relació de llocs de treball a càrrec de les retribucions de tots els treballadors.

- Fem evident que un lloc de treball administratiu/va retribuït amb una quantitat anual 23.367,68€ (1.669,12 € mensuals)per fer les funcions idèntiques que es recullen en les fitxes de valoració i que reconeix l’informe del Gerent municipal que diu “ Aquest lloc assumirà les funcions que la relació de llocs de treball assigna a l’actual lloc d’administratiu d’alcaldia”.

- La part sindical denuncia que les polítiques laborals d’aquest ajuntament premia a igual funcions de treball doble salari: chapeaux .... a les polítiques laborals de l’esquerra inconformista.

- Un cop més s’ha vulnerat el dret dels treballadors article 11 de la actual Acord/Conveni

- La part sindical es reserva el dret a impugnar la Relació de llocs de treball davant l’autoritat laboral competent.

Aquesta nota es fa arribar a tots els grups polítics i als mitjans de comunicació locals.

Comitè d ’Empresa i Junta de Personal de l’Ajuntament de Molins de Rei, 26 de febrer de 2008.