diumenge, 16 de desembre del 2007

Raó del regidor del 17 de desembre de 2007

Bon dia Molins de Rei,

Des de la CUP no ens agradaria parlar sempre malament de l’equip de govern però avui començaré parlant d’un fet molt greu. L’article 14 del Reglament Orgànic de Funcionament que regeix els ajuntaments diu que tots els grups municipals tenim dret a demanar qualsevol informació de l’ajuntament. El termini perquè se’ns faciliti la mateixa és de 5 dies com a màxim. El 13 de novembre vàrem demanar còpia d’alguns documents del registre d’entrada i sortida de l’ajuntament de Molins de Rei. Estem a dia 17 de desembre. Han passat 26 dies hàbils i no hem rebut resposta. L’ajuntament que tan pregona amb el tema de la participació ciutadana està amagant informació, si si, han escoltat bé, l’ajuntament està saltant-se la llei intencionadament.

Des de la CUP creiem que la participació ciutadana és vital i per això en els propers mesos portarem a terme la campanya Millorem Molins. Serà una campanya principalment dirigida a recollir totes aquelles propostes i opinions dels vilatans i vilatanes i de les entitats encaminades a millorar el nostre poble. Establirem tots els mecanismes necessaris per tal de poder recollir totes aquestes propostes i ens comprometem a donar resposta a totes elles i a traslladar-les a l’equip de govern. En definitiva, volem fer que la ciutadania prengui la iniciativa i sigui qui decideixi com ha de ser Molins de Rei.

També en les properes setmanes iniciarem una campanya de recollida de signatures, conjuntament amb altres entitats, per demanar que es deixi sense efecte l’increment dels sous dels polítics molinencs. Creiem que cal la implicació de tots i totes per deixar clar a l’equip de govern i al PSC que aquest increment desmesurat no va ser anunciat en la campanya electoral. No només ho pensem nosaltres i per tant, els col·lectius impulsors volem demostrar que som molts els molinencs i molinenques que no aprovem aquest augment desproporcionat.

Aquestes dues campanyes les presentarem durant el mes de gener i aprofitarem per la Fira de la Candelera per donar-les a conèixer públicament. Ja sabem que avui en dia és dificil confiar en la política però en definitiva nosaltres ens volem oferir als vilatans, vilatanes i al teixit associatiu de Molins perquè ens utilitzin a la CUP com una eina per fer arribar les seves idees, propostes i opinions a l’Ajuntament.

Per acabar vull desitjar unes bones festes a tothom i que sigui el 2008 un any que ens permeti avançar cap a un món més just, avançant en el camí de la revolució en els pobles en lluita com Bolivia o Venezuela, avançant cap una solució democràtica i pacífica a Euskal Herria i avançant per la construcció d’uns Països Catalans lliures i socialment justos.